Koti > Vianetsintä

Vianetsintä

Tämän osan avulla voit ratkaista yleisimpiä Brother-laitetta käytettäessä ilmeneviä ongelmia. Useimmat ongelmat ovat korjattavissa omatoimisesti.

TÄRKEÄÄ

Ota yhteys Brotherin asiakastukeen tai paikalliseen Brother-jälleenmyyjään saadaksesi teknistä apua.

Muiden kuin Brotherin valmistamien tarvikkeiden käyttö voi vaikuttaa tulostuslaatuun, laitteiston suorituskykyyn ja laitteen luotettavuuteen.

image

Jos tarvitset apua, tutustu Brother Solutions Centeriin osoitteessa support.brother.com.

Tarkista ensin seuraavat:

• Laitteen virtajohto on kytketty kunnolla ja laite on käynnistetty. imageimage Pika-asennusopas
  • Kaikki suojamateriaalit on poistettu laitteesta. imageimage Pika-asennusopas
  • Paperi on asetettu paperikasettiin oikein.
  • Liitäntäkaapelit on kiinnitetty kunnolla laitteeseen ja tietokoneeseen, tai niille on määritetty langaton yhteys.
  • Virhe- ja huoltoviestit

Jos ongelma ei ratkennut edellisten ohjeiden avulla, selvitä ongelma ja imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja