Wi-Fi Direct -verkon manuaalinen määritys

Vastaavat mallit:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW
Jos mobiililaitteesi ei tue Wi-Fi Direct tai WPS -toimintoa, voit määrittää verkon suorittamalla seuraavat vaiheet.
  1. Valitse [Verkko] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  2. Valitse [Wi-Fi Direct] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse [Manuaal.] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Kun näytölle ilmestyy viesti [Wi-Fi Direct k.?], hyväksy painamalla image. Peruuta asetukset painamalla image.
  5. Laite näyttää SSID-nimeä ja salasanaa viiden minuutin ajan. Siirry langattoman verkon asetusnäyttöön mobiililaitteessasi, valitse SSID-nimi ja kirjoita sitten salasana.
  6. Jos mobiililaitteen yhdistäminen onnistuu, laitteen nestekidenäytöllä näkyy [Kytketty]. Wi-Fi Direct -verkon asetukset ovat nyt valmiit. Saat lisätietoja mobiililaitteestasi tulostamisesta siirtymällä laitteesi Käyttöohjeet -sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com ja lataamalla Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille.