Koti > Liite > Brotherin numerot

Brotherin numerot

TÄRKEÄÄ

Ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun tai paikalliseen Brother-jälleenmyyjään, jos haluat teknistä tukea.

UKK (Usein kysyttyjä kysymyksiä)

Brother Solutions Center sisältää kaikki laitteelle tarpeelliset resurssit. Voit ladata viimeisimmät ohjelmistot ja hyötyohjelmat sekä lukea usein kysytyt kysymykset ja vianetsintävihjeet oppiaksesi tuntemaan Brother-tuotteesi läpikotaisin.

Sivusto sisältää myös Brother-ohjainpäivitykset.

Asiakaspalvelu

Paikallisen Brother-toimipisteen yhteystiedot löytyvät osoitteesta global.brother/gw.

Huoltokeskukset

Ota yhteys paikalliseen Brother-toimipisteeseen saadaksesi tietoa huoltokeskusten sijainneista Euroopassa. Euroopan toimipisteiden yhteystiedot siirtymällä sivustoonglobal.brother/gw, ja valitsemalla alueesi ja maasi.

Verkko-osoitteet
Brotherin maailmanlaajuinen verkkosivusto: global.brother/gw
Usein kysytyt kysymykset, tuotetuki, tekninen tuki, ohjainpäivitykset ja apuohjelmat löytyvät osoitteesta:
support.brother.com