Hjem > Fejlfinding > Udskrivningsproblemer

Udskrivningsproblemer

Problem Forslag

Ingen udskrift

Kontroller, at maskinen ikke er i slukket tilstand.

Hvis maskinen er i slukket tilstand, skal du trykke på image på kontrolpanelet og derefter sende printdataene igen.

Kontroller, at den korrekte printerdriver er installeret og valgt.

Se efter om Status Monitor eller maskinens kontrolpanel viser en fejlmeddelelse.

Kontroller, at maskinen er online:

• Windows 7 og Windows Server 2008 R2

Klik på image (Start) >Enheder og printere. Højreklik på Brother XXX-XXXX, og klik på Se, hvad der udskrives. Klik på Printer i menulinjen. Kontroller, at Brug printer offline ikke er valgt.

• Windows Server 2008

Klik på image (Start) >Kontrolpanel > Hardware og lyd > Printere. Højreklik på Brother XXX-XXXX. Kontroller, at Brug printer offline ikke vises på listen. Hvis den er på listen, skal du klikke på denne mulighed for at sætte driveren online.

• Windows 8 og Windows Server 2012

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstil > Kontrolpanel > Hardware og lyd > Vis enheder og printere, når menulinjen vises. Højreklik på Brother XXX-XXXX. Klik på Se, hvad der udskrives. Hvis indstillinger for printerdriveren vises, skal du vælge din printerdriver. Klik Printer i menulinjen, og sørg for, at Brug printer offline ikke er valgt.

• Windows 10 og Windows Server 2016

Klik på image > Windows System > Kontrolpanel. I gruppen Hardware og lyd skal du klikke på Apparaten en printers weergeven. Højreklik på Brother XXX-XXXX. Klik på Se, hvad der udskrives. Hvis indstillinger for printerdriveren vises, skal du vælge din printerdriver. Klik Printer i menulinjen, og sørg for, at Brug printer offline ikke er valgt.

• Windows Server 2012 R2

Klik på Kontrolpanel på skærmen Start. I gruppen Hardware skal du klikke på Vis enheder og printere. Højreklik på Brother XXX-XXXX. Klik på Se, hvad der udskrives. Hvis indstillinger for printerdriveren vises, skal du vælge din printerdriver. Klik på Printer i menulinjen, og sørg for, at Brug printer offline ikke er valgt.

• Mac

Klik på menuen Systemindstillinger, og vælg dernæst Printere & scannere. Når maskinen er offline, kan du slette den ved hjælp af knappen image og derefter tilføje den ved hjælp af knappen image.

Maskinen udskriver ikke eller har standset udskrivningen.

Annuller udskriftsjobbet, og slet det fra maskinens hukommelse. Udskriften kan være ufuldstændig. Send udskriftsdataene igen.

imageimage Relaterede informationer:Annullering af et udskriftsjob

Sidehoved og -fod fremgår, når dokumentet vises på skærmen, men ikke, når det udskrives.

Øverst og nederst på siden er der et område, som ikke kan udskrives. Indstil top- og bundmargenen i dokumentet, så der tages højde for dette.

Maskinen udskriver uventet eller udskriver uforståeligt indhold.

Annuller udskriftsjobbet, og slet det fra maskinens hukommelse. Udskriften kan være ufuldstændig. Send udskriftsdataene igen.

imageimage Relaterede informationer:Annullering af et udskriftsjob

Kontroller indstillingerne i applikationen for at sikre, at de er indstillet til at samarbejde med maskinen.

Kontroller, at Brother-printerdriveren er valgt i programmets udskriftsvindue.

Maskinen udskriver de første par sider korrekt. Derefter mangler der tekst på nogle sider.

Kontroller indstillingerne i applikationen for at sikre, at de er indstillet til at samarbejde med maskinen.

Din maskine modtager ikke alle de data, der sendes fra computeren. Kontroller, at du har tilsluttet interfacekablet korrekt.

Maskinen udskriver ikke på begge sider af papiret, selvom indstillingen i printerdriveren er 2-sidet, og maskinen understøtter automatisk 2-sidet udskrivning.

Kontroller den indstilling af papirstørrelse, der er valgt i printerdriveren. Du skal vælge A4-papir, der er 60 til 105 g/m2.

Udskrivningshastigheden er for lav.

Prøv at ændre printerdriverindstillingen. Højeste opløsning kræver længere databehandlings-, overførsels- og udskrivningstid.

Hvis du har aktiveret støjsvag tilstand, skal du deaktivere støjsvag tilstand i printerdriveren eller i maskinens menuindstilling.

Maskinen fremfører ikke papiret.

Sørg for, at papiret er lige, hvis der allerede er papir i papirbakken. Ret papiret ud, hvis det er krøllet. Sommetider er det nyttigt at fjerne papiret, vende stakken om og lægge den tilbage i papirbakken.

Reducer mængden af papir i papirbakken, og prøv igen.

(For modeller med manuel fremføringsåbning)Kontroller, at Manuel ikke er valgt for Papirkilde i printerdriveren.

Rens papiroptagningsrullerne.

Maskinen vil ikke fremføre papir fra åbningen til manuel fremføring.

(For modeller med manuel fremføringsåbning)

Brug begge hænder til at skubbe et ark papir ind i åbningen til manuel fremføring, indtil topkanten af papiret presser mod rullen til papirfremføring. Fortsæt med at trykke på papiret mod rullerne, indtil maskinen tager fat i papiret og trækker det længere ind.

Læg ikke mere end ét ark papir i åbningen til manuel fremføring.

Kontroller, at Manuel er valgt som Papirkilde i printerdriveren.

Maskinen fremfører ikke konvolutter.

(For modeller med manuel fremføringsåbning)Læg en konvolut ad gangen i åbningen til manuel fremføring. Applikationen skal være indstillet til udskrivning af den konvolutstørrelse, du benytter. Dette gøres som regel i menuen Sideopsætning eller Dokumentopsætning i applikationen.