Hvad er Web Based Management?

Relaterede modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Web Based Management er et hjælpeprogram, der anvender en standardwebbrowser til administration af din maskine vha. HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) eller HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer). Skriv maskinens IP-adresse i din webbrowser for at få adgang til og ændre printserverindstillingerne.

image
  • Vi anbefaler Microsoft Internet Explorer 11/Edge til Windows og Safari 9/10 til Mac. Sørg for, at JavaScript og cookies altid er aktiveret, uanset hvilken browser, du bruger.

• Du skal bruge TCP/IP-protokollen på dit netværk og have programmeret en gyldig IP-adresse i printserveren og computeren.

image

• Det faktiske skærmbillede kan se anderledes ud end skærmbilledet, som er vist ovenfor.