Hjem > Fejlfinding > Fejl- og vedligeholdelsespåmindelser

Fejl- og vedligeholdelsespåmindelser

Som med alle andre avancerede kontormaskiner kan der forekomme fejl, og forbrugsvarer skal udskiftes. Når dette sker, vil din maskinenidentificere fejlen eller den krævede rutinevedligeholdelse og vise den relevante meddelelse. De mest almindelige fejl- og vedligeholdelsespåmindelser vises i tabellen.

Følg vejledningen i kolonnen Handling for at rette en fejl og slette meddelelsen.

Du kan selv rette de fleste fejl og udføre rutinemæssig vedligeholdelse. Hvis du har brug for flere tip: Besøg support.brother.com, og klik på siden Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding.

Fejlmeddelelse Årsag Handling

Dobbeltsidet FRA

Maskinens bagklap er ikke helt lukket.

Luk maskinens baglåg, så det låses fast i lukket position.

Bakken til 2-sidet udskrivning er ikke installeret korrekt.

Installer bakken til 2-sidet udskrivning, så den sidder korrekt i maskinen.

Forkert stør.

Papiret i bakken har ikke den korrekte størrelse.

Ilæg det korrekte papirformat i den bakke, der angives på displayet, og indstil papirformatet for bakken. Tryk på Go (Gå).

Hukommelse fuld

Maskinens hukommelse er fuld.

Tryk på Go (Gå), og hold den nede i ca. to sekunder for at reducere udskriftsopløsningen.

Ingen toner

Tonerpatronen eller tonerpatronen og tromlen er ikke installeret korrekt.

Fjern tonerpatronen og tromlen. Fjern tonerpatronen fra tromleenheden, og sæt tonerpatronen tilbage i tromleenheden. Sæt tonerpatronen og tromlen tilbage i maskinen. Hvis problemet fortsætter, skal du udskifte tonerpatronen med en ny.

Ingen tromle.

Tromlen er ikke installeret korrekt.

Geninstaller tonerpatronen og tromlen.

Intet papir B1

Maskinen kunne ikke fremføre papir fra den angivne papirbakke.

Gør et af følgende:

• Læg mere papir i den papirbakke, der er angivet på displayet. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Hvis der er papir i bakken, skal det fjernes og ilægges igen. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Du må ikke overfylde papirbakken.

Intet papir

Der er ikke mere papir i maskinen, eller papiret er lagt forkert i papirbakken.

• Læg mere papir i papirbakken. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Hvis der er papir i bakken, skal det fjernes og ilægges igen. Kontroller, at papirstyrene er indstillet til den korrekte størrelse.
  • Du må ikke overfylde papirbakken.

Køler ned

Temperaturen indvendigt i maskinen er for høj. Maskinen sætter det aktuelle udskriftsjob på pause og skifter til afkølingstilstand.

Vent, til maskinen er færdig med at køle af. Sørg for, at alle ventilationsåbninger på maskinen er frie for forhindringer.

Når maskinen er kølet ned, fortsætter maskinen udskrivningen.

Hvis blæseren ikke kører, skal du afbryde strømmen til maskinen og lade den være slukket i flere minutter – tilslut den derefter igen.

Låge er åben

Frontklappen er ikke helt lukket.

Åbn og luk derefter maskinens frontklap helt.

Låge er åben

Fikseringslåget er ikke helt lukket.

Luk fikseringslåget, der findes på indersiden af maskinens bagklap.

Man. fødning

Manuel blev valgt som papirkilde i printerdriveren, men der er intet papir i den manuelle fremføringsbakke.

Læg papir i åbningen til manuel fremføring.

Medie pas. Ikke

Den angivne medietype i printerdriveren afviger fra den papirtype, der er angivet i maskinens menu.

Læg den korrekte papirtype i den bakke, der angives på displayet, og vælg derefter den korrekte medietype under indstillingen Papirtype på maskinen.

P.stop dobb.side

Der er opstået papirstop i bakken til 2-sidet udskrivning eller inde i baglåget.

Fjern bakken til 2-sidet udskrivning, og åbn baglåget for at trække det alt det fastkørte papir ud.

Papirstop bagside

Der er opstået papirstop bag i maskinen.

Åbn fikseringslåget, og fjern alt det fastkørte papir. Luk fikseringslåget.

Papirstop Bakke1

Der er opstået papirstop i den angivne papirbakke.

Træk den papirbakke ud, der er angivet på displayet, og fjern alt det fastkørte papir.

Papirstop indvendig

Papirstop inde i maskinen.

Åbn frontlågen, fjern tonerpatronen og tromlen, og træk alt det fastkørte papir ud. Luk frontlågen.

Patronfejl

Tonerpatronen er ikke installeret korrekt.

Fjern tonerpatronen og tromlen. Tag tonerpatronen ud, og sæt den tilbage i tromleenheden igen. Sæt tonerpatronen og tromleenheden tilbage i maskinen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support eller den lokale Brother-forhandler.

Printdata fuld

Maskinens hukommelse er fuld.

Tryk på Go (Gå), og hold den nede i ca. to sekunder for at slette tidligere gemte udskriftsdata.

Selvdiagnose

Temperaturen for fikseringsenheden stiger ikke til en angivet temperatur inden for den angivne tid.

Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen, vent et par sekunder, og tænd den derefter igen. Lad maskinen stå tændt, men inaktiv, i ca. 15 minutter.

Fikseringsenheden er for varm.

Skift toner

Du kan stadig udskrive, selvom følgende meddelelse vises på displayet. Tonerpatronen er ved at være opbrugt.

Bestil allerede nu en ny tonerpatron, så du har en, når Udskift toner vises på displayet.

Str. fejl

Papirformatet, der er valgt i printerdriveren, understøttes ikke af den angivne bakke.

Vælg et papirformat, der understøttes af den angivne bakke.

Str.fejl DX

Papirstørrelsen, som er anført i indstillingen for maskinens papirstørrelse, er ikke tilgængelig for automatisk 2-sidet udskrivning.

Tryk på Go (Gå), og hold den nede i ca. to sekunder (hvis det er nødvendigt).

Læg den korrekte papirstørrelse i bakken, og indstil papirstørrelse for bakken.

Vælg en papirstørrelse, der understøtter 2-sidet udskrivning.

Papirformatet A4 er tilgængeligt for automatisk 2-sidet udskrivning.

Papiret i bakken har ikke den korrekte størrelse og er ikke tilgængelig for automatisk 2-sidet udskrivning.

Toner opbrugt

Tonerpatronen skal snart udskiftes.

Udskift tonerpatronen med en ny.

Trom. snart slut

Tromleenheden er ved at være slidt.

Bestil en ny tromle, før Udskift Tromle vises på displayet.

Tromle !

Koronatråden i tromleenheden skal renses.

Rengør koronatråden på tromleenheden.

image

imageimage Relaterede informationer: Rengør koronatråden

Hvis problemet fortsætter, skal du udskifte tonerpatronen med en ny.

Tromleenheden eller tonerpatronen og tromlen er ikke installeret korrekt.

Fjern tromleenheden, fjern tonerpatronen fra tromleenheden, og sæt tonerpatronen tilbage i tromleenheden. Geninstaller tromleenheden i maskinen.

Udskift toner

Tonerpatronen er ved at være opbrugt. Maskinen stopper alle udskriftshandlinger.

Udskift tonerpatronen med en ny.

Udskift Tromle

Tromleenheden skal snart udskiftes.

Udskift tromleenheden med en ny.

imageimage Relaterede informationer: Udskift tromlen

Tromleenhedens tæller blev ikke nulstillet, da der blev isat en ny tromle.

Nulstil tromleenhedens tæller.

Se den vejledning, der fulgte med den nye tromle.

Udskr. umulig ##

Der er opstået et mekanisk problem med maskinen.

• Tryk på image, og hold den nede for at slukke maskinen, vent et par minutter, og tænd den derefter igen.

• Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Brother Support.