Hjem > Fejlfinding > Andre problemer

Andre problemer

Problemer Forslag

Maskinen vil ikke tænde.

Ugunstige betingelser for strømkilden (f.eks. et lynnedslag eller en spændingsbølge) kan have udløst maskinens integrerede sikkerhedsmekanismer. Tag netledningen ud. Vent i 10 minutter, og sæt derefter netledningen i, og tryk på image for at tænde for maskinen.

Hvis problemet ikke er løst, og du bruger en strømafbryder, skal du frakoble den for at sikre, at den ikke er problemet. Sæt maskinens netledning direkte til en anden stikkontakt, der med sikkerhed fungerer. Hvis der stadig ikke er strøm, så prøv en anden nedledning.

Brother-softwaren kan ikke installeres.

(Windows)

Hvis der vises en advarsel fra sikkerhedssoftware på computeren under installationen, skal du ændre indstillingerne for sikkerhedssoftwaren for at tillade kørsel af Brother-produktets opsætningsprogram eller et andet program.

(Mac)

Hvis du bruger en firewallfunktion i antispyware- eller antivirussikkerhedssoftware, skal de deaktiveres midlertidigt, mens du installerer Brother-softwaren.