Hjem > Fejlfinding > Netværksproblemer > Min Brother-maskinen kan ikke udskrive via netværket

Min Brother-maskinen kan ikke udskrive via netværket

Relaterede modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Årsag Handling Interface
Din sikkerhedssoftware blokerer maskinens adgang til netværket.

Nogle sikkerhedsprogrammer vil muligvis blokere for adgangen uden at der vises en dialogboks med sikkerhedsadvarsel selv efter gennemført installation.

For at give adgang, se vejledningen til sikkerhedssoftwaren eller spørg softwareproducenten.

Kabelbaseret/trådløs
Din Brother-maskine blev ikke tildelt en tilgængelig IP-adresse.
  • Kontroller IP-adressen og undernetmasken.

Kontroller, at både IP-adresserne og undernetmaskerne på din computer og Brother-maskinen er korrekte, og at de er på samme netværk.

For mere information om, hvordan du kontrollerer IP-adressen og undernetmasken, skal du bede din netværksadministrator.

• Windows

Kontroller IP-adressen og undernetmasken vha. Network Connection Repair Tool.

Kabelbaseret/trådløs
Det mislykkede udskriftsjob er stadig i computerens udskriftskø.
  • Hvis det mislykkede udskriftsjob stadig findes i computerens udskriftskø, skal du slette det.
  • Du kan også dobbeltklikke på printerikonet i følgende mappe og annullere alle dokumenter:
    • Windows 7

Klik på image(Start) > Enheder og printere > Printere og faxenheder.

• Windows 8

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstil > Kontrolpanel, når menulinjen vises. I gruppen Hardware og lyd skal du klikke på Vis enheder og printere > Printere.

• Windows 10 og Windows Server 2016

Klik på image > Windows System > Kontrolpanel. I gruppen Hardware og lyd skal du klikke på Apparaten en printers weergeven > Printere.

• Windows Server 2008

Klik på start > Kontrolpanel > Printere.

• Windows Server 2012

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstil > Kontrolpanel, når menulinjen vises. I gruppen Hardware skal du klikke på Vis enheder og printere > Printer.

• Windows Server 2012 R2

Klik på KontrolpanelStart-skærmen. I Hardware-gruppen skal du klikke på Vis enheder og printere.

• macOS v10.10.5, v10.11.x, v10.12.x

Klik på Systemindstillinger > Printere & scannere.

Kabelbaseret/trådløs
Din Brother-maskine er ikke tilsluttet det trådløse netværk.

Udskriv WLAN-rapporten for at se fejlkoden i den udskrevne rapport.

Trådløs

Afinstaller printerdriveren, og installer den igen, hvis du har kontrolleret og prøvet alt ovenstående, men Brother-maskinen stadig ikke kan udskrive.