Hjem > Fejlfinding > Problemer med AirPrint

Problemer med AirPrint

Problemer

Forslag

Min Brother-maskine findes ikke på listen over printere.

Kontroller, at din Brother-maskine er tændt.

Kontrollér netværksindstillingerne. imageimage Relaterede informationer

Flyt mobilenheden tættere på det trådløse accesspoint/routeren eller på Brother-maskinen.

Jeg kan ikke udskrive.

Kontroller, at din Brother-maskine er tændt.

Kontroller netværksindstillingerne. imageimage Relaterede informationer

Jeg prøver at udskrive flersidede dokumenter fra en iOS-enhed, men KUN den første side udskrives.

Sørg for, at du kører den seneste OS-version.

Se nedenstående Apple-supportartikel for at få flere oplysninger om AirPrint: support.apple.com/kb/HT4356.