Hjem > Netværk > Flere metoder til konfiguration af din Brother-maskine til et trådløst netværk > Brug Wi-Fi Direct® > Konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk > Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk med PIN-metoden for Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk med PIN-metoden for Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Relaterede modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW
Hvis mobilenheden understøtter PIN-metoden for Wi-Fi Protected Setup (WPS), skal du følge disse trin for at konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk:
  1. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Wi-Fi Direct], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Gruppeejer], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Til], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Pinkode], og tryk derefter på OK.
  6. Når [Wi-FiDirect til?] vises, skal du trykke på image for at acceptere. Du kan annullere ved at trykke på image.
  7. Aktivér mobilenhedens WPS PIN-konfigurationsmetode (du kan finde flere oplysninger i mobilenhedens betjeningsvejledning), når [Aktivér Wi-Fi Direct på anden enhed, og tryk på OK.] vises på maskinens display. Tryk på OK på maskinen.
    Dette starter konfigurationen af Wi-Fi Direct. Du kan annullere ved at trykke på Back (Tilbage).
  8. Maskinen vil vente på en anmodning om forbindelse fra din mobilenhed. Når [Indtast PIN-kode] vises, skal du indtaste den PIN-kode, der vises på mobilenheden, på maskinen.
  9. Tryk på OK.
  10. Hvis det lykkes mobilenheden at oprette forbindelse, viser maskinens display [Tilsluttet]. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført. Mobil Print/Scan vejledning til Brother iPrint&Scan indeholder oplysninger om udskrivning fra din mobilenhed. Gå til din models Manualer-side på Brother Solutions Center på support.brother.com for at se brugsanvisningen.