Hjem > Fejlfinding > Maskininformation > Nulstil overblik over funktioner

Nulstil overblik over funktioner

Relaterede modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Følgende nulstillingsfunktioner er tilgængelige:

image
Træk interface-kablet ud, inden du vælger funktionen Nulstilling af netværksindstillinger eller funktionen Fabriksnulstilling.

image
Underopdelte nulstillingsfunktioner er ikke tilgængelig for visse modeller.
  1. Nulstilling af maskinen

Denne funktion nulstiller følgende indstillinger:

• Indstillingslås

• Sprogindstilling

2. Nulstilling af netværksindstillinger (for netværksmodeller)

Nulstil printerserverens standardindstillinger (herunder oplysninger om Adgangskode og IP-adresse).

3. Fabriksnulstilling

Brother anbefaler at du udfører denne handling, når du skaffer dig af med maskinen.