Hjem > Introduktion til din Brother-maskine > Oversigt over kontrolpanel

Oversigt over kontrolpanel

HL-L2310D

image

1. image Tænd-/sluk-knap
    • Tænd maskinen ved at trykke image.

• Sluk maskinen ved at trykke på image og holde den inde.

2. Toner LED
    LED'en for Toner angiver, at toneren er lav.
  3. Drum (Tromle) LED
    Drum (Tromle) LED’en angiver, at tromlen snart skal udskiftes.
  4. Paper (Papir) LED
    LED'en for Paper (Papir) angiver, at der er fejl i forbindelse med papirindføringen.
  5. Ready (Klar) LED
    LED'en Ready (Klar) blinker for at angive maskinens status.
  6. Go (Gå) Knap
    • Tryk Go (Gå) for at slette visse fejl.
    • Tryk Go (Gå) for at udskrive enhver form for data der er tilbage i maskinens hukommelse.
    • Tryk på Go (Gå), og hold den inde i omkring to sekunder for at annullere et udskriftsjob.

HL-L2350DW/HL-L2357DW/HL-L2370DN/HL-L2375DW

Kontrolpanelet varierer afhængigt af modellen.

image

1. LCD (Liquid Crystal Display)
    Viser beskeder for at hjælpe dig med at sætte din maskine op og bruge den.

Trådløse modeller:

En indikator med fire niveauer viser styrken af det trådløse signal, hvis du bruger en trådløs forbindelse.

image
  2. image Tænd-/sluk-knap
    • Tænd maskinen ved at trykke image.

• Sluk maskinen ved at trykke på image og holde den inde. LCD-skærmen viser [Lukker ned] i et par sekunder, før den slukkes.

3. Netværksknapper
    • Kabelforbundne modeller:

Network (Netværk)

Tryk Network (Netværk) for at indstille kabelnetværk indstillinger.

• Modeller med trådløs funktion:

WiFi

Tryk på knappen WiFi, og start det trådløse installationsprogram på din computer. Følg vejledningen på skærmen for at oprette en trådløs forbindelse mellem maskinen og netværket.

Når WiFi-lampen er tændt, er din Brother-maskine forbundet til et trådløst accesspoint. Når WiFi-lampen blinker, er den trådløse forbindelse nede, eller maskinen er ved at oprette forbindelse til et trådløst accesspoint.

4. Menuknapper
    OK

Tryk på for at gemme maskinens indstillinger. Efter at du har ændret en indstilling, vender maskinen tilbage til det forrige menuniveau.

Back (Tilbage)
    • Tryk for at gå et skridt tilbage i menuen.
    • Tryk for at vælge det forrige ciffer, når du indstiller tal.
    image eller image ( + eller -)
    • Tryk for at rulle gennem menuerne og indstillingerne.
    • Tryk for at indtaste et antal eller for at øge eller reducere antallet. Hold image eller image nede for at rulle hurtigere. Når du ser det tal, du ønsker, skal du trykke på OK.
  5. Go (Gå) Knap
    • Tryk for at slette visse fejlbeskeder. Følg vejledningen på kontrolpanelet for at slette alle andre fejl.
    • Tryk for at udskrive en hver form for data efterladt i maskinens hukommelse.
    • Tryk for at vælge den viste indstilling. Efter at du har ændret en indstilling, vender maskinen tilbage til klar tilstand.
    • Tryk på Go (Gå), og hold den inde i omkring to sekunder for at annullere et udskriftsjob.