Hjem > Mobile > Google Cloud Print > Før brug af Google Cloud Print > Registrer maskinen med Google Cloud Print vha. Google Chrome™

Registrer maskinen med Google Cloud Print vha. Google Chrome™

Relaterede modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Kontroller, at du allerede har oprettet en Google-konto. Hvis du ikke har en konto, kan du gå ind på Googles websted (https://accounts.google.com/signup) fra en computer eller mobilenhed og oprette en konto.

Kontroller, at Brother-maskinen ikke arbejder, før du starter registreringsprocessen.

image

Trinnene i dette afsnit er eksempler til Windows-brugere.

Skærmbillederne på din computer kan variere afhængigt af dit operativsystem og miljø.

1. Åbn Google Chrome™ på computeren.
  2. Log på din Google-konto.
  3. Klik på Google Chrome™-menuikonet og derefter på Indstillinger>Vis avancerede indstillinger....
  4. I afsnittet Google Cloud Print skal du klikke på Valgmuligheder.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at registrere maskinen.
  6. Tryk på knappen [OK], når der vises en bekræftelsesmeddelelse på maskinen.
    image
    Hvis bekræftelsesmeddelelsen ikke vises på maskinens display, skal du gentage disse trin.
  7. Når Brother-maskinen er registreret, vises den i feltet Mine enheder.