Hjem > Fejlfinding > Maskininformation > Nulstil Brother-maskinen

Nulstil Brother-maskinen

Relaterede modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
  1. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Grundindst.], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Nulstil], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den nulstillingstype, du vil udføre, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image.
  5. Tryk på image for [Ja].
    Maskinen genstarter.