Hjem > Maskinindstillinger > Sådan installeres Remote Printer Console-softwaren (kun Windows)

Sådan installeres Remote Printer Console-softwaren (kun Windows)

Relaterede modeller:HL‑L2310D

Remote Printer Console er et program, der hjælper dig med at ændre mange af printerindstillingererne på din Brother-maskine, uanset hvilket program du udskriver fra.

Du kan for eksempel ændre indstillingerne for sidemargin, dvaletilstand, tegnsæt med mere i Remote Printer Console. Disse indstillinger huskes og anvendes af din Brother-maskine som standardindstillinger for udskrivning. Manuelle ændringer, som du foretager i programmet eller printerdriveren, vil dog tilsidesætte Remote Printer Console-indstillingerne.

BEMÆRK

Ikke tilgængelig i lande, der er underlagt de relevante eksportregler.

1. Sæt Brother-installationsdisken i cd-rom-drevet.
    Luk åbningsskærmbilledet, når det vises.
  2. Åbn Windows Explorer og vælg CD-ROM drevet.
  3. Dobbeltklik på mappen Værktøjer.
  4. Dobbeltklik på mappen RPC.
  5. Du kan finde information om, hvordan du installerer og bruger Remote Printer Console, i RPC_User’s_Guide.pdf.