Reduktion af udskrivningsstøjen

Indstillingen Lydsvag tilstand kan reducere udskrivningsstøjen. Når Lydsvag tilstand aktiveres, reduceres udskriftshastigheden. Fabriksindstillingen er Fra.

HL-L2310D

1. Kontroller, at frontdækslet er lukket, og at der er strøm på strømforsyningskablet.
  2. Tryk på image for at tænde for maskinen, og vent, indtil maskinen er i klar tilstand.
  3. Tryk på Go (Gå) 11 gange for at slå funktionen til eller fra.

Alle LED'er blinker to gange, når du aktiverer Stille tilstand.

Alle LED'er blinker én gang, når du deaktiverer Stille tilstand.

HL-L2350DW/HL-L2357DW/HL-L2370DN/HL-L2375DW

1. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Gen. opsætning], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Økologi], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Lydsvag tilstand], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Til] eller [Fra], og tryk derefter på Go (Gå).