Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk med enkelttryk metode

Relaterede modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW
Følg nedenstående trin for at konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk, hvis din mobilenhed understøtter Wi-Fi Direct:
  1. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Wi-Fi Direct], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Tryk knap], og tryk derefter på OK.
  4. Når [Wi-FiDirect til?] vises, skal du trykke på image for at acceptere. Du kan annullere ved at trykke på image.
  5. Aktivér Wi-Fi Direct på din mobilenhed (du kan finde flere oplysninger i mobilenhedens betjeningsvejledning), når [Aktivér Wi-Fi Direct på anden enhed, og tryk på OK.] vises på maskinens display. Tryk på OK på maskinen.
    Dette starter konfigurationen af Wi-Fi Direct. Tryk på Back (Tilbage) for at annullere.
  6. Gør et af følgende:
    • Når din Brother-maskine er gruppeejer (G/O), skal du slutte din mobilenhed direkte til maskinen.
    • Når din Brother-maskine ikke er G/E, viser den tilgængelige enhedsnavne til konfiguration af et Wi-Fi Direct-netværk. Tryk på image eller image for at vælge den mobilenhed, du vil tilslutte til, og tryk på OK. Hvis du vil søge efter tilgængelige enheder igen, skal du trykke på [<Scan igen>] og derefter trykke på OK.
  7. Hvis det lykkes mobilenheden at oprette forbindelse, viser maskinens display [Tilsluttet]. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført. Mobil Print/Scan vejledning til Brother iPrint&Scan indeholder oplysninger om udskrivning fra din mobilenhed. Gå til din models Manualer-side på Brother Solutions Center på support.brother.com for at se brugsanvisningen.