Hjem > Appendiks > Brother-numre

Brother-numre

VIGTIGT

For teknisk hjælp skal du kontakte Brother Support eller din lokale Brother-forhandler.

FAQ (ofte stillede spørgsmål)

Brother Solutions Center er en samlet ressource til alt, du kan få brug for til din maskine. Download den nyeste software og de nyeste hjælpeprogrammer, læs FAQ’er og tip til fejlfinding, og få mest optimale ud af dit Brother-produkt.

Se også her for opdateringer til Brother-drivere.

Kundeservice

Besøg global.brother/gw for at finde kontaktoplysninger for dit lokale Brother-kontor.

Servicecentre

For oplysninger om servicecentre i Europa skal du kontakte dit lokale Brother-kontor. Du kan finde kontaktoplysninger for europæiske kontorer ved at gå til global.brother/gw og vælge dit område og dit land.

Internetadresser
Brothers globale websted: global.brother/gw
Du kan finde ofte stillede spørgsmål (FAQ), produktsupport og tekniske spørgsmål, driveropdateringer og hjælpeprogrammer på:
support.brother.com