Tabeller med indstillinger (1 linjes displaymodeller)

Relaterede modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Brug disse tabeller til at forstå de forskellige menuer og indstillinger, som du vil bruge til at indstille dine præferencer på maskinen.

[Gen. opsætning]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelse

Bakkeindstil.

Papirtype

-

Vælg typen af papir i papirbakken.

Papirstr.

-

Indstil papirstørrelsen.

Kontr. størr.

-

Vælg, om en meddelelse, der beder dig om at kontrollere, at størrelsen af papiret i maskinen svarer til maskinens indstilling for papirstørrelse, skal vises.

Man. fødning

-

Vælg, om der skal udskrives fra åbningen til manuel fremføring.

Opløsning

-

-

Vælg en udskriftsopløsning.

Tæthed

-

-

Øg eller reducer udskriftstæthed.

Økologi

Miljøtilstand

-

Slå følgende maskineindstillinger til samtidig.

• Dobbelts. udskr.: Lang kant(Kun tilgængelig for visse modeller)
  • Dvaletid:0Min

Tonerbesparelse

-

Forøg udbyttet af tonerpatronen (antal sider).

Dvaletid

-

Indstil, hvor lang tid der skal gå, før maskinen går i strømbesparende tilstand.

Lydsvag tilstand

-

Reducerer støjen ved udskrivning.

Autosluk

-

Indstil det antal timer, maskinen skal forblive i dyb dvaletilstand, før den slukkes.

Panelstyring

Knaprepetition

-

Indstil tiden for skift af meddelelse på displayet, når du trykker på image eller image i intervaller.

Meddelelse rul

-

Indstil tiden i sekunder, som en meddelelse vil rulle hen over displayet. Fra Niveau 1 = 0,2 sek til Niveau 10 = 2,0 sek.

LCD Kontrast

-

Juster displayets kontrast.

Auto online

-

Indstil maskinen til at vende tilbage til klar tilstand, når den har været inaktiv i 30 sekunder.

Indstil lås

-

-

Lås maskinens indstillinger med adgangskoden til Indstillingslås.

Interface

Vælg

-

Vælg det interface, der skal bruges.

Hvis du vælger Auto, vil maskinen skifte interface til USB eller Netværk alt efter, hvilket interface der modtager data.

Auto-IF-tid

-

Indstil timeout-perioden for det automatiske interface-valg.

Inputbuffer

-

Øg eller reducer inputbufferens kapacitet.

Udskift toner

-

-

Sæt maskinen til at forsætte med at printe efter, LCD-displayet viser Udskift toner.

[Printer]

For modeller, der understøtter printeremulering

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelse

Udskriftsindst.

Skrifttypeliste

Udskriv listen over skrifttyper og eksempler.

Test udskrift

Udskriv en side med miniaturebilleder.

Dobbeltsidet

(For modeller med automatisk 2-sidet print)

Dobbelts. udskr.

Slå 2-sidet udskrivning fra eller til, og vælg vending over den lange kant eller den korte kant.

Enkelt billede

For et udskriftsjob, hvor den sidste side er et 1-sidet billede, skal du vælge indstillingen Enkelts. fødn. for at reducere udskrivningstiden.

Auto-fortsæt

-

Vælg, om maskinen skal fjerne papirstørrelsesfejl eller medietypefejl automatisk.

Papirtype

-

Indstil typen af papir.

Papirstr.

-

Indstil papirstørrelsen.

Kopier

-

Indstil antallet af udskrevne sider.

Orientering

-

Indstil sider, der skal udskrives, i enten stående eller liggende format.

Udskriftspos.

X-forskydning

Flyt startpositionen for udskrivning (i øverste venstre hjørne af siderne) vandret op til -500 (venstre) til +500 (højre) punkter i 300 dpi.

Y-forskydning

Flyt startpositionen for udskrivning (i øverste venstre hjørne af siderne) lodret op til -500 (opad) til +500 (nedad) punkter i 300 dpi.

Auto-FF

-

Lad maskinen udskrive de resterende data automatisk.

HP LaserJet

Font nummer

Indstil skrifttypenummer.

Font Pitch

Indstil skrifttypepitch.

Menuen Font Pitch vises, når du vælger I012 til I018, I031 til I037 eller I097 til I109 i indstillingen Font nummer.

Font punkt

Indstil skriftstørrelsen.

Menuen Font punkt vises, når du vælger I000 til I011, I019 til I030 eller I038 til I096 i indstillingen Font nummer.

Symbolsæt

Vælg symbolet eller tegnsættet.

Tabeludskrift

Udskriv kodetabellen.

Auto-LF

TIL: CR -> CR+LF, FRA: CR -> CR

Auto-CR

TIL: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR eller VT -> VT+CR

FRA: LF -> LF, FF -> FF eller VT -> VT

Auto-ombryd

Vælg, om der skal være linjeskift og vognretur, når maskinen når til højre margin.

Auto SKIP

Vælg, om der skal være linjeskift og vognretur, når vognpositionen når til nederste margin.

Venstre margin

Indstil den venstre margin for kolonne 0 til 70 kolonner i enheder på 1 cpi.

Højre margen

Indstil den højre margin for kolonne 10 til 80 kolonner i enheder på 1 cpi.

Topmargen

Indstil topmargenafstanden fra den øverste kant af papiret.

Bundmargen

Indstil bundmargenafstanden fra den nederste kant af papiret.

Streger

Indstil antallet af linjer på hver side.

Bakkekommando

Vælg denne indstilling, hvis der opstår en bakke-uoverensstemmelse, når du bruger HP-drivere.

Alle andre modeller

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelse

Test udskrift

-

Udskriv en side med miniaturebilleder.

Dobbeltsidet

(For modeller med automatisk 2-sidet print)

Dobbelts. udskr.

Slå 2-sidet udskrivning fra eller til, og vælg vending over den lange kant eller den korte kant.

Enkelt billede

For et udskriftsjob, hvor den sidste side er et 1-sidet billede, skal du vælge indstillingen Enkelts. fødn. for at reducere udskrivningstiden.

Auto-fortsæt

-

Vælg, om maskinen skal fjerne papirstørrelsesfejl eller medietypefejl automatisk.

Udskriftspos.

X-forskydning

Flyt startpositionen for udskrivning (i øverste venstre hjørne af siderne) vandret op til -500 (venstre) til +500 (højre) punkter i 300 dpi.

Y-forskydning

Flyt startpositionen for udskrivning (i øverste venstre hjørne af siderne) lodret op til -500 (opad) til +500 (nedad) punkter i 300 dpi.

[Netværk] (HL-L2350DW/HL-L2357DW)

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

WLAN

TCP/IP

Boot metode

-

Vælg den IP-metode, der bedst passer til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

Wins config

-

Vælg WINS-konfigurationstilstand.

WINS server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære WINS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære WINS-server.

DNS Server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære DNS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære DNS-server.

APIPA

-

Tildel IP-adressen fra lokalforbindelsens adresseinterval automatisk *1.

IPv6

-

Aktiver eller deaktiver IPv6-protokollen.

Opsæt.guide

-

-

Konfigurer de trådløse netværksindstillinger ved hjælp af opsætningsguiden.

WLAN-assistent

-

-

Konfigurer indstillingerne for trådløst netværk ved hjælp af Brother-installationsdisken.

WPS

-

-

Konfigurer dine indstillinger for trådløst netværk med metoden tryk på en enkelt knap.

WPS m/PIN-kode

-

-

Konfigurer de trådløse netværksindstillinger ved hjælp af WPS med en PIN-kode.

WLAN Status

Status

-

Vis status for det trådløse Ethernet-link.

Signal

-

Vis signaltilstanden.

Kanal

-

Vis den anvendte kanal, når Status er Aktiv.

Hastighed

-

Vis forbindelseshastigheden, når Status er Aktiv.

SSID

-

Vis SSID.

Komm. Tilst.

-

Vis den aktuelle kommunikationstilstand.

MAC-adresse

-

-

Vis MAC-adressen for maskinen.

WLAN Aktiver

-

-

Slå det trådløse interface til eller fra.

Wi-Fi Direct

Tryk knap

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger hurtigt med metoden tryk på en enkelt knap.

Pinkode

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger hurtigt vha. WPS med en PIN-kode.

Manuel

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger manuelt.

Gruppeejer

-

-

Indstil maskinen som gruppeejeren.

Enhedsinfo.

Enhedsnavn

-

Se maskinens enhedsnavn.

SSID

-

Vis gruppeejerens SSID.

IP-adresse

-

Vis maskinens IP-adresse.

Statusinfo.

Status

-

Vis status for Wi-Fi Direct netværket.

Signal

-

Vis den aktuelle styrke for Wi-Fi Direct netværkssignal.

Når din maskine fungerer som gruppeejer, vil displayet altid vise Kraftigt.

Kanal

-

Vis den anvendte kanal, når Status er G/E aktiv eller Klient aktiv.

Hastighed

-

Vis forbindelseshastigheden, når Status er G/E aktiv eller Klient aktiv.

Aktiver I/F

-

-

Tænd eller sluk Wi-Fi Direct forbindelsen.

Netværksnulst.

-

-

-

Gendan alle netværksindstillingerne for maskinen til fabriksindstillingerne.

*1
Ved tilslutning til netværket vil maskinen forsøge at indstille IP-adresse og undernetmaske fra en boot-server såsom DHCP, hvis maskinens 'boot-metode' er indstillet til 'auto'. Hvis en boot-server ikke kan findes, vil en APIPA IP-adresse allokeres, såsom 169. 254. [001-254]. [000-255]. Hvis maskinens 'boot-metode' er indstillet til 'statisk', skal du manuelt indtaste en IP-adresse via maskinens kontrolpanel.

[Netværk] (HL-L2370DN)

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelse

TCP/IP

Boot metode

-

Vælg den IP-metode, der bedst passer til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

Wins config

-

Vælg WINS-konfigurationstilstand.

WINS server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære WINS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære WINS-server.

DNS Server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære DNS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære DNS-server.

APIPA

-

Tildel IP-adressen fra det lokalforbindelsens adresseinterval automatisk *1.

IPv6

-

Aktiver eller deaktiver IPv6-protokollen.

Ethernet

-

-

Vælg Ethernet-linktilstand.

Kabl-LAN status

-

-

Vis status for Ethernet-linket.

MAC-adresse

-

-

Vis MAC-adressen for maskinen.

Netværksnulst.

-

-

Gendan alle netværksindstillingerne for maskinen til fabriksindstillingerne.

*1
Ved tilslutning til netværket vil maskinen forsøge at indstille IP-adresse og undernetmaske fra en boot-server såsom DHCP, hvis maskinens 'boot-metode' er indstillet til 'auto'. Hvis en boot-server ikke kan findes, vil en APIPA IP-adresse allokeres, såsom 169. 254. [001-254]. [000-255]. Hvis maskinens 'boot-metode' er indstillet til 'statisk', skal du manuelt indtaste en IP-adresse via maskinens kontrolpanel.

[Netværk] (HL-L2375DW)

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

Kablet LAN

TCP/IP

Boot metode

-

Vælg den IP-metode, der bedst passer til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

Wins config

-

Vælg WINS-konfigurationstilstand.

WINS server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære WINS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære WINS-server.

DNS Server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære DNS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære DNS-server.

APIPA

-

Tildel IP-adressen fra det lokalforbindelsens adresseinterval automatisk *1.

IPv6

-

Aktiver eller deaktiver IPv6-protokollen.

Ethernet

-

-

Vælg Ethernet-linktilstand.

Kabl-LAN status

-

-

Vis status for Ethernet-linket.

MAC-adresse

-

-

Vis MAC-adressen for maskinen.

Indst. t. std.

-

-

Gendan kabelbaserede netværksindstillinger for maskinen til fabriksindstillingerne.

Kabelført akt.

-

-

Slå det kabelbaserede interface til eller fra.

WLAN

TCP/IP

Boot metode

-

Vælg den IP-metode, der bedst passer til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

Wins config

-

Vælg WINS-konfigurationstilstand.

WINS server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære WINS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære WINS-server.

DNS Server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære DNS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære DNS-server.

APIPA

-

Tildel IP-adressen fra det lokalforbindelsens adresseinterval automatisk *1.

IPv6

-

Aktiver eller deaktiver IPv6-protokollen.

Opsæt.guide

-

-

Konfigurer de trådløse netværksindstillinger ved hjælp af opsætningsguiden.

WLAN-assistent

-

-

Konfigurer indstillingerne for trådløst netværk ved hjælp af Brother-installationsdisken.

WPS

-

-

Konfigurer dine indstillinger for trådløst netværk med metoden tryk på en enkelt knap.

WPS m/PIN-kode

-

-

Konfigurer de trådløse netværksindstillinger ved hjælp af WPS med en PIN-kode.

WLAN Status

Status

-

Vis status for det trådløse Ethernet-link.

Signal

-

Vis signaltilstanden.

Kanal

-

Vis den anvendte kanal, når Status er Aktiv.

Hastighed

-

Vis forbindelseshastigheden, når Status er Aktiv.

SSID

-

Vis SSID.

Komm. Tilst.

-

Vis den aktuelle kommunikationstilstand.

MAC-adresse

-

-

Vis MAC-adressen for maskinen.

Indst. t. std.

-

-

Gendan trådløse netværksindstillinger for maskinen til fabriksindstillingerne.

WLAN Aktiver

-

-

Slå det trådløse interface til eller fra.

Wi-Fi Direct

Tryk knap

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger hurtigt med metoden tryk på en enkelt knap.

Pinkode

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger hurtigt vha. WPS med en PIN-kode.

Manuel

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger manuelt.

Gruppeejer

-

-

Indstil maskinen som gruppeejeren.

Enhedsinfo.

Enhedsnavn

-

Se maskinens enhedsnavn.

SSID

-

Vis gruppeejerens SSID.

IP-adresse

-

Vis maskinens IP-adresse.

Statusinfo.

Status

-

Vis status for Wi-Fi Direct netværket.

Signal

-

Vis den aktuelle styrke for Wi-Fi Direct netværkssignal.

Når din maskine fungerer som gruppeejer, vil displayet altid vise Kraftigt.

Kanal

-

Vis den anvendte kanal, når Status er G/E aktiv eller Klient aktiv.

Hastighed

-

Vis forbindelseshastigheden, når Status er G/E aktiv eller Klient aktiv.

Aktiver I/F

-

-

Tænd eller sluk Wi-Fi Direct forbindelsen.

Netværksnulst.

-

-

-

Gendan alle netværksindstillingerne for maskinen til fabriksindstillingerne.

*1
Ved tilslutning til netværket vil maskinen forsøge at indstille IP-adresse og undernetmaske fra en boot-server såsom DHCP, hvis maskinens 'boot-metode' er indstillet til 'auto'. Hvis en boot-server ikke kan findes, vil en APIPA IP-adresse allokeres, såsom 169. 254. [001-254]. [000-255]. Hvis maskinens 'boot-metode' er indstillet til 'statisk', skal du manuelt indtaste en IP-adresse via maskinens kontrolpanel.

[Print rapport]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelse

Printerindstil.

-

Udskriv Printerindstillingssiden.

Netværkskonfig

(For netværksmodeller)

-

Udskriv netværkskonfigurationsrapporten.

Udskriv filliste

(Kun tilgængelig for visse modeller)

-

Udskriv en liste over data, der er gemt i hukommelsen.

Troml.dotprint

-

Udskriv punktkontrolarket.

WLAN-rapport

(For trådløse modeller)

-

Udskriv resultatet af tilslutningsdiagnosen for trådløst netværk.

[Maskin-info]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelse

Serienummer

-

Vis maskinens serienummer.

Firmwareversion

-

Kontroller maskinens firmwareversion.

Sidetæller

-

Vis det totale antal udskrevne sider.

Delenes levetid *1

Tonerpatronens levetid

Vis den resterende levetid for tonerpatronen.

Tromlelevetid

Vis den resterende levetid for tromleenheden.

*1
Levetiden er omtrentlig og kan variere efter brug.

[Grundindst.]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelse

Nulstil

Maskinnulstil.

Gendan alle de maskinindstillinger, som du har ændret.

Netværksnulst.

Gendan alle netværksindstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

Fabriksinst.

Gendanner alle maskinens indstillinger til fabriksindstillingerne. Udfør denne handling, når du disponerer over maskinen.

Lokalt sprog

Vælg sproget på displayet for dit land.