Manuel konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk

Relaterede modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW
Hvis din mobilenhed ikke understøtter Wi-Fi Direct eller WPS, skal du konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk manuelt.
  1. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Wi-Fi Direct], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Manuel], og tryk derefter på OK.
  4. Når [Wi-FiDirect til?] vises, skal du trykke på image for at acceptere. Du kan annullere ved at trykke på image.
  5. SSID-navnet og adgangskoden vises på maskinens display i fem minutter. Gå til din mobilenheds trådløse netværksindstillinger, vælg SSID-navn, og indtast derefter adgangskoden.
  6. Hvis det lykkes mobilenheden at oprette forbindelse, viser maskinens display [Tilsluttet]. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført. Du kan finde information om udskrivning fra din mobilenhed ved at gå til siden Manualer for din model på Brother Solutions Center på support.brother.com for at se Mobil Print/Scan vejledning til Brother iPrint&Scan.