Hjem > Appendiks > Sådan indtastes tekst på din Brother-maskine

Sådan indtastes tekst på din Brother-maskine

Relaterede modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Når der skal bruges tekst, skal du indtaste tegn på maskinen. De tegn, der er tilgængelige, kan variere afhængigt af den handling, du udfører.

• Tryk gentagne gange på, eller hold image eller image nede for at vælge et tegn fra denne liste:

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ(space)!"#$%&'()*+,-./:;<=>?@[]^_

• Tryk på OK, når det ønskede tegn eller symbol vises, og indtast så det næste tegn.
  • Tryk på Back (Tilbage) for at slette tegn, der er indtastet forkert.