Home > Mobile > Google Cloud Print > Voordat u Google Cloud Print gebruikt > Netwerkinstellingen voor Google Cloud Print

Netwerkinstellingen voor Google Cloud Print

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Om Google Cloud Print te kunnen gebruiken, moet uw Brother-apparaat zijn aangesloten op een netwerk dat via een bedrade of draadloze verbinding toegang tot het internet heeft. Raadpleeg de Snelle Installatiehandleiding of verwante onderwerpen in deze handleiding om het apparaat correct aan te sluiten en te configureren.