Uw Wi-Fi Direct-netwerk configureren met behulp van de drukknopmethode

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW
Als uw mobiele apparaat ondersteuning biedt voor Wi-Fi Direct, volgt u deze stappen om een Wi-Fi Direct-netwerk te configureren:
  1. Druk op image of image om de optie [Netwerk] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  2. Druk op image of image om de optie [Wi-Fi Direct] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Drukknop] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Wanneer [Wi-FiDirect aan?] wordt weergegeven, drukt u op image om te accepteren. Druk op image om te annuleren.
  5. Activeer Wi-Fi Direct op uw mobiele apparaat (raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw mobiele apparaat voor instructies) wanneer [Activeer Wi-Fi Direct op ander apparaat en druk op OK.] weergegeven wordt op het LCD-scherm van de machine. Druk op OK op de machine.
    Hiermee wordt de Wi-Fi Direct-instelling gestart. Druk op Back (Terug) om te annuleren.
  6. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Wanneer uw Brother-machine de groepseigenaar (G/E) is, sluit u uw mobiele apparaat rechtstreeks aan op de machine.
    • Wanneer uw Brother-machine niet de G/E is, zal deze namen van beschikbare apparaten weergeven voor het configureren van een Wi-Fi Direct-netwerk. Druk op image of image om het mobiele apparaat te selecteren waarmee u verbinding wilt maken en druk op OK. Om opnieuw naar beschikbare apparaten te zoeken, drukt u op [<Opn. scannen>] en drukt u vervolgens op OK.
  7. Als uw mobiele apparaat met succes verbonden is, wordt [Verbonden] weergegeven op de LCD van de machine. De Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen zijn voltooid. De Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan bevat informatie over afdrukken met uw mobiel apparaat. Ga in het Brother Solutions Center naar de pagina van uw model Handleidingen op support.brother.com om de handleiding te raadplegen.