Home > Mobile > Brother iPrint&Scan voor mobiele apparaten

Brother iPrint&Scan voor mobiele apparaten

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Met Brother iPrint&Scan kunt u vanaf verschillende mobiele apparaten afdrukken.
  • Voor Android-apparaten

Met Brother iPrint&Scan kunt u zonder tussenkomst van een computer direct vanaf een Android-apparaat de functies op het Brother-apparaat gebruiken.

U kunt Brother iPrint&Scan via de Google PlayStore-app downloaden en installeren.

• Voor alle iOS-apparaten waaronder iPhone, iPad en iPod touch

Met Brother iPrint&Scan kunt u functies van uw Brother-apparaat rechtstreeks gebruiken vanaf uw iOS-apparaat.

Download en installeer Brother iPrint&Scan via de App Store.

• Voor Windows-apparaten

Met Brother iPrint&Scan kunt u zonder tussenkomst van een computer direct vanaf een Windows-apparaat de functies op het Brother-apparaat gebruiken.

Download en installeer Brother iPrint&Scan via de Microsoft Store.

Meer gedetailleerde informatie, ga naar support.brother.com/ips.