Home > Problemen oplossen > Overige problemen

Overige problemen

Problemen Suggesties

De machine wordt niet ingeschakeld.

Ongunstige omstandigheden op de stroomverbinding (zoals bliksem of een spanningspiek) kan de interne veiligheidsmechanismen van de machine hebben ingeschakeld. Koppel het netsnoer los. Wacht tien minuten, steek het netsnoer opnieuw in het stopcontact en druk op image om de machine in te schakelen.

Als het probleem niet is opgelost en u een stroomonderbreker gebruikt, koppel die dan los om er zeker van te zijn dat deze het probleem niet veroorzaakt. Steek de stekker van het netsnoer van de machine in een ander wandstopcontact waarvan u weet dat het goed werkt. Probeer een ander netsnoer als er nog steeds geen stroom is.

De software van Brother kan niet worden geïnstalleerd.

(Windows)

Als er tijdens de installatie een beveiligingswaarschuwing wordt weergegeven op het computerscherm, wijzigt u de instellingen van de beveiligingssoftware zodat er toegestaan wordt dat het Brother-installatieprogramma of een ander programma wordt uitgevoerd.

(Mac)

Als u de firewallfunctie van een antispyware- of antivirusprogramma gebruikt, dient u deze tijdelijk uit te schakelen en daarna de Brother-software te installeren.