Foutmeldingen

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW
Als er zich een fout voordoet, zal uw Brother-machine een foutmelding weergeven. De meest voorkomende foutmeldingen vindt u in de tabel.
Foutmeldingen
Oorzaak
Actie
Verbindingsfout

Andere apparaten proberen tegelijk verbinding te maken met het Wi-Fi Direct-netwerk.

Zorg ervoor dat er geen andere apparaten verbinding proberen te maken met het Wi-Fi Direct-netwerk en probeer de Wi-Fi Direct-instellingen opnieuw te configureren.

Verb. mislukt

De Brother-machine en uw mobiele apparaat kunnen niet communiceren tijdens de Wi-Fi Direct-netwerkconfiguratie.

• Plaats het mobiele apparaat dichter bij uw Brother-machine.
  • Verplaats uw Brother-machine en het mobiele apparaat naar een ruimte zonder obstakels.
  • Ga na of u de correcte pincode ingevoerd hebt als u de PIN-methode van WPS gebruikt.
Geen apparaat

Bij het configureren van het Wi-Fi Direct-netwerk vindt de Brother-machine uw mobiele apparaat niet.

• Zorg ervoor dat de Wi-Fi Direct-modus geactiveerd is op de machine en op het mobiele apparaat.
  • Plaats het mobiele apparaat dichter bij uw Brother-machine.
  • Verplaats uw Brother-machine en het mobiele apparaat naar een ruimte zonder obstakels.
  • Als u het Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureert, dient u ervoor te zorgen dat u het correcte wachtwoord ingevoerd hebt.
  • Als uw mobiele apparaat over een configuratiepagina beschikt voor het verkrijgen van een IP-adres, dient u ervoor te zorgen dat het IP-adres van uw mobiele apparaat geconfigureerd werd via DHCP.