Home > Problemen oplossen > Informatie over het apparaat > Overzicht van de resetfuncties

Overzicht van de resetfuncties

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

De volgende resetfuncties zijn beschikbaar:

image
Koppel de interfacekabel los voordat u de functie Netwerkinstellingen resetten of Fabrieksinstellingen resetten kiest.

image
Onderverdeelde resetfuncties zijn voor sommige modellen niet beschikbaar.
  1. Machine resetten

Deze functie resets de volgende instellingen:

• Instelslot

• Taalinstelling

2. Netwerkinstellingen resetten (voor netwerkmodellen)

U kunt de fabrieksinstellingen van de afdrukserver resetten (inclusief wachtwoord en IP-adresgegevens).

3. Fabrieksinstellingen

Brother raadt u ten zeerste aan om deze functie uit te voeren wanneer u de machine wegdoet.