Home > Mobile > Mopria® Print Service

Mopria® Print Service

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Mopria® Print Service is een afdrukfunctie op Android-mobiele apparaten (Android versie 4.4 of recenter) die is ontwikkeld door de Mopria® Alliance. Met deze functionaliteit kunt u verbinding maken met hetzelfde netwerk als waarop uw apparaat is aangesloten en afdrukken zonder verdere configuratietaken te hoeven uitvoeren. Veel native Android-apps ondersteunen afdrukken.

image
image
  1. Android 4.4 of recenter
  2. Wi-Fi®-verbinding
  3. Uw Brother-apparaat

U moet de Mopria® Print Service downloaden via de Google Play Store en op uw Android-apparaat installeren. Voordat u deze service kunt gebruiken, moet u deze inschakelen.