Home > Afdrukken > Afdrukken vanaf uw computer (Mac) > Een document afdrukken (Mac)

Een document afdrukken (Mac)

1. Zorg ervoor dat u papier met het juiste formaat in de papierlade hebt geplaatst.
  2. Klik in een toepassing zoals Apple TextEdit op het menu Archief en selecteer vervolgens Druk af.
  3. Selecteer Brother XXX-XXXX (waarbij XXXX uw modelnaam is).
  4. Voer in het veld Aantal het gewenste aantal exemplaren in.
  5. Klik op het snelmenu Formaat en selecteer vervolgens uw papierformaat.
  6. Selecteer de Richting-optie die overeenstemt met de manier waarop u het document wilt afdrukken.
  7. Klik op het snelmenu van de toepassing en selecteer vervolgens Afdrukinstellingen.
    De Afdrukinstellingen-opties verschijnen.
  8. Klik op het snelmenu Mediatype en selecteer vervolgens de papiersoort die u gebruikt.
  9. Wijzig indien nodig nog andere afdrukinstellingen.
  10. Klik op Druk af.