Home > Mobile > AirPrint > Afdrukken met AirPrint > Voordat u AirPrint gebruikt (macOS)

Voordat u AirPrint gebruikt (macOS)

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Voeg de Brother-machine op uw Mac-computer aan de lijst met printers toe voordat u met macOS afdrukt.
  1. Selecteer Systeemvoorkeuren in het menu Apple.
  2. Klik op Printers en scanners.
  3. Klik op het pictogram + onder het printerpaneel aan de linkerkant.
  4. Klik op Voeg printer of scanner toe…. Het scherm Toevoegen verschijnt.
  5. Selecteer uw Brother-machine en selecteer vervolgens AirPrint in het snelmenu Gebruik.
  6. Klik op Toevoegen.