Home > Mobile > Google Cloud Print > Voordat u Google Cloud Print gebruikt > De machine registreren bij Google Cloud Print met Beheer via een webbrowser

De machine registreren bij Google Cloud Print met Beheer via een webbrowser

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Controleer of u al een Google-account hebt. Als u nog geen account hebt, maakt u er een door op een computer of mobiel apparaat naar de website van Google te gaan (https://accounts.google.com/signup).

Controleer of uw Brother-apparaat inactief is voordat u het registratieproces start.

Controleer voordat u de machine registreert of de juiste datum en tijd zijn ingesteld op de machine.

1. Controleer of het Brother-apparaat op hetzelfde netwerk is aangesloten als de computer of het mobiele apparaat.
  2. Start uw webbrowser.
  3. Voer "http://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van de machine).

Bijvoorbeeld:

http://192.168.1.2

4. Standaard is er geen wachtwoord vereist. Tik een wachtwoord als u dit hebt ingesteld en klik vervolgens op image.
  5. Klik op het tabblad Netwerk.
  6. Klik op het Protocol-menu in de linkernavigatiebalk.
  7. Controleer of Google Cloud Print is geselecteerd en klik vervolgens op Geavanceerde instellingen.
  8. Controleer of Status is ingesteld op Ingeschakeld. Klik op Registreren.
  9. Volg de aanwijzingen op het scherm om het apparaat te registreren.
  10. Wanneer een bevestigingsbericht op de machine verschijnt, drukt u op OK.
    image
    Als het bevestigingsbericht niet op het LCD-scherm van het apparaat verschijnt, herhaalt u deze stappen.
  11. Klik op Google.
  12. Het aanmeldscherm voor Google Cloud Print wordt weergegeven. Meld u aan bij uw Google-account en volg de aanwijzingen op het scherm om uw apparaat te registreren.
  13. Wanneer u het apparaat hebt geregistreerd, keert u terug naar Beheer via een webbrowser en controleert u of Registratiestatus is ingesteld op Geregistreerd.