Home > Mobile > AirPrint > Voordat u AirPrint gebruikt > AirPrint uit-/inschakelen met Beheer via een webbrowser

AirPrint uit-/inschakelen met Beheer via een webbrowser

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Controleer of het Brother-apparaat op hetzelfde netwerk is aangesloten als de computer.

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "http://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van de machine).

Bijvoorbeeld:

http://192.168.1.2

3. Standaard is er geen wachtwoord vereist. Tik een wachtwoord als u dit hebt ingesteld en klik vervolgens op image.
  4. Klik op het tabblad Netwerk.
  5. Klik op het Protocol-menu in de linkernavigatiebalk.
  6. Om AirPrint uit te schakelen, schakelt u het selectievakje AirPrint uit. Om AirPrint in te schakelen, schakelt u het selectievakje AirPrint in.
    image
    AirPrint is standaard ingeschakeld.
  7. Klik op Indienen.
  8. Start uw machine opnieuw op om de configuratie te activeren.