Home > Netwerk > Andere methoden om uw apparaat van Brother voor een draadloos netwerk te configureren > Voor u de machine van Brother configureert voor een draadloos netwerk

Voor u de machine van Brother configureert voor een draadloos netwerk

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW

Controleer eerst het volgende voordat u een draadloos netwerk probeert te configureren:

• Voor optimale resultaten wanneer u op de gebruikelijke wijze afdrukt, plaatst u de machine van Brother zo dicht mogelijk bij de draadloze LAN-toegangspoort/router. Zorg dat er zo min mogelijk obstakels tussen de router en de machine staan. Grote voorwerpen en muren tussen de twee apparaten en storingssignalen van andere elektronische apparaten kunnen de snelheid van gegevensoverdracht negatief beïnvloeden.

Vanwege deze factoren is draadloos niet altijd de beste verbindingsmethode voor alle documenttypen en applicaties. Als u grote bestanden afdrukt, zoals omvangrijke documenten met een combinatie van tekst en grote grafische afbeeldingen, is de bedrade Ethernet-methode wellicht sneller (alleen mogelijk op ondersteunde modellen). Met USB worden de gegevens het snelst overgedragen.

• De machine van Brother kan weliswaar in zowel een bedraad als een draadloos netwerk worden gebruikt (alleen ondersteunde modellen), maar u kunt slechts een van deze methoden tegelijk gebruiken. Het is echter wel mogelijk om tegelijk een draadloze verbinding en een Wi-Fi Direct-verbinding, of een bedrade verbinding (alleen op ondersteunde modellen) en een Wi-Fi Direct-verbinding te gebruiken.
image
Als u de veiligheidsinformatie niet kent, neemt u contact op met de fabrikant van de router, uw systeembeheerder of uw internetprovider.