Home > Beveiliging > Functies voor netwerkbeveiliging > Voor u netwerkbeveiligingsfuncties gebruikt

Voor u netwerkbeveiligingsfuncties gebruikt

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Uw Brother-machine gebruikt enkele van de meest recente protocollen voor netwerkbeveiliging en -versleuteling. Deze netwerkfuncties kunnen worden geïntegreerd in uw algemene netwerkbeveiligingsplan om uw gegevens te helpen beschermen en ongeoorloofde toegang tot de machine te verhinderen.
image

Wij raden u aan om de protocollen FTP-server en TFTP uit te schakelen. Toegang tot de machine via deze protocollen is niet veilig.