Ondersteunde functies voor beveiligingscertificaten

Gerelateerde modellen:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
De Brother-machine ondersteunt het gebruik van meerdere beveiligingscertificaten, zodat de machine veilig kan worden beheerd en geverifieerd, en zodat er veilig mee kan worden gecommuniceerd. De volgende functies voor beveiligingscertificaten kunnen op de machine worden gebruikt:
  • SSL/TLS-communicatie
  • SSL-communicatie voor SMTP

De Brother-machine biedt ondersteuning voor:

• Vooraf geïnstalleerd certificaat

Uw machine bevat een vooraf geïnstalleerd zelf-ondertekend certificaat. Met dit certificaat kunt u gebruikmaken van SSL/TLS-communicatie zonder een ander certificaat te hoeven maken of installeren.

image
    Het vooraf geïnstalleerde, zelfondertekende certificaat kan uw communicatie niet beschermen tegen gevaren. Voor een betere beveiliging raden wij u aan een certificaat te gebruiken dat uitgevaardigd werd door een vertrouwde organisatie.
  • Zelf-ondertekend certificaat

Deze afdrukserver geeft zijn eigen certificaat uit. Met dit certificaat kunt u eenvoudig gebruikmaken van SSL/TLS-communicatie zonder een ander certificaat van een CA te moeten maken of installeren.

• Certificaat van een certificeringsinstantie (CA)

U kunt een certificaat van een certificeringsinstantie (CA) op twee manieren installeren. Als u al een certificaat van een CA hebt of een certificaat van een externe betrouwbare CA wilt gebruiken:

• Bij gebruik van een CSR (ondertekeningsverzoek) van deze afdrukserver.
    • Bij het importeren van een certificaat en een geheime sleutel.
  • Certificaat van certificeringsinstantie (CA)

Om een CA-certificaat te gebruiken dat de CA identificeert en over de private sleutel ervan beschikt, dient u vóór de configuratie van de beveiligingsfuncties van het netwerk een CA-certificaat van de CA te importeren.

image
  • Als u gebruik wil maken van SSL/TLS-communicatie raden we u aan eerst advies in te winnen bij de systeembeheerder.

• Als u fabrieksinstellingen van de afdrukserver herstelt, worden het certificaat en de geheime sleutel die zijn geïnstalleerd verwijderd. Als u hetzelfde certificaat en dezelfde geheime sleutel wilt behouden, exporteer ze dan voorafgaand aan het herstellen van de fabrieksinstellingen en installeer ze na afloop opnieuw.