Hjem > Mobil / Web Connect > Brother iPrint&Scan for mobil

Brother iPrint&Scan for mobil

Bruk Brother iPrint&Scan til å skrive ut og skanne fra forskjellige mobilenheter.
  • For Android-enheter

Med Brother iPrint&Scan kan du bruke funksjoner på Brother-maskinen direkte fra Android-enheten uten bruk av datamaskin.

Last ned og installer Brother iPrint&Scan fra appen Google Play Store.

• For Apple-enheter

Med Brother iPrint&Scan kan du bruke funksjoner på Brother-maskinen direkte fra Apple-enheten.

Last ned og installer Brother iPrint&Scan fra App Store.

• For Windows-enheter

Med Brother iPrint&Scan kan du bruke funksjoner på Brother-maskinen direkte fra Windows-enheten uten bruk av datamaskin.

Last ned og installer Brother iPrint&Scan fra Microsoft Store.

Mer detaljert informasjon, gå til support.brother.com/ips.