Avbryt en gruppesending som pågår

Beslektede modeller :MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Under en gruppesending, kan du avbryte faksen som sendes nå eller hele gruppesendingsjobben.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Trykk på Menu.
  2. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Faks]. Trykk på OK.
    2. Velg [Jobb I Kø]. Trykk på OK.

LCD-skjermen viser faksnummeret det ringes til og jobbnummeret på gruppesendingen.

3. Trykk på image eller image for å velge jobben du vil avbryte på følgende måter:
    • Hvis du vil avbryte hele gruppesendingen, velger du jobbnummeret for gruppesendingen og trykker på OK.

Trykk på image for å bekrefte eller trykke på image for å avslutte uten å kansellere.

• Hvis du vil avbryte oppringingen til det gjeldende nummeret, velger du navnet eller nummeret på LCD-skjermen og trykker på OK.

Trykk på image for å bekrefte eller trykke på image for å avslutte uten å kansellere.

• For å avslutte uten å kansellere, trykk på Stop/Exit.
  4. Trykk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Trykk på image for å gå tilbake til Hjem-skjermen.
  2. Trykk på image.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil avbryte hele gruppesendingen, må du trykke på [Hel sending]. Trykk på [Ja] for å bekrefte, eller trykk på [Nei] for å avslutte uten å avbryte.
    • Du kan avbryte det gjeldende nummeret som ringes, ved å trykke på navnet eller nummeret på pekeskjermen. Trykk på [Ja] for å bekrefte, eller trykk på [Nei] for å avslutte uten å avbryte.
    • Hvis du vil avslutte uten å avbryte, trykker du image.