Hjem > Faks > Send en faks > Send en faks fra Brother-maskinen

Send en faks fra Brother-maskinen

Beslektede modeller :MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Plasser dokumentet i ADF-en eller på skannerglassplaten.
  2. Trykk på image (FAX).
    LCD-skjermen viser:
    image
  3. Angi faksnummeret på én av måtene nedenfor:
    • Talltastatur (Tast inn faksnummeret manuelt.)

Tast inn alle sifrene i nummeret ved hjelp av talltastaturet.

• Ring på nytt (Ring på nytt til det nummeret som sist ble oppringt.)

Trykk på Redial/Pause.

• Utg. samtale (Velg et nummer fra Utg. samtale-historikken.)

Trykk på image eller image for å velge følgende:

1. Velg [Anropslogg]. Trykk på OK.
      2. Velg [Utg. samtale]. Trykk på OK.
      3. Velg nummeret du vil ringe til, og trykk deretter på OK.
      4. Trykk på image for å velge [Bruk].
    • Anrops-ID (Velg et nummer fra Anrops-ID-historikken.)

Trykk på image eller image for å velge følgende:

1. Velg [Anropslogg]. Trykk på OK.
      2. Velg [Anrops-ID-logg]. Trykk på OK.
      3. Velg nummeret du vil ringe til, og trykk deretter på OK.
      4. Trykk på image for å velge [Bruk].
    • [Adressebok] (Velg et nummer fra adresseboken.)

Trykk på image eller image for å velge følgende:

1. Velg [Adressebok]. Trykk på OK.
      2. Velg [Søk]. Trykk på OK.
      3. Gjør ett av følgende:
        • Tast inn det tosifrede hurtigvalgnummeret via talltastaturet.
        • Velg et nummer fra listen på én av måtene nedenfor:
          1. Velg [Alfabetisk] eller [Numerisk]. Trykk på OK.
          2. Velg nummeret du vil ha. Trykk på OK.
          3. Trykk på image for å velge [Bruk].
  4. Hvis du vil endre faksinnstillingene, trykker du på image eller image for å velge innstillingen du vil endre, og deretter trykker du på OK.
  5. Når du er ferdig trykker du på Mono Start eller Colour Start.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du bruker ADF-en, begynner maskinen å skanne og sende dokumentet.
    • Hvis du bruker skannerglassplaten og har trykket på Mono Start, begynner maskinen å skanne den første siden.

Gå til neste trinn.

• Hvis du bruker skannerglassplaten og har trykket på Colour Start, får du spørsmål på LCD-skjermen om du vil sende en fargefaks.

Trykk på image for å bekrefte. Maskinen begynner å ringe og sende dokumentet.

7. Gjør ett av følgende når [Neste Side?] vises på LCD-skjermen:
    • Trykk på image for å skanne en ny side. Legg neste side på skannerglassplaten og trykk på image. Maskinen begynner å skanne siden.

Gjenta dette trinnet for hver tilleggsside.

• Trykk på image for å sende en faks når alle sidene er skannet. Maskinen begynner å sende dokumentet.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Plasser dokumentet i ADF-en eller på skannerglassplaten.
  2. Trykk på image[Faks].
    image
    Hvis [Forh.visn. av faks] er satt til [], trykker du på image[Faks]>[Sending av fakser].
    Pekeskjermen viser:
    image
  3. Angi faksnummeret på én av måtene nedenfor:
    • Talltastatur (Tast inn faksnummeret manuelt.)

Tast inn alle sifrene i nummeret ved hjelp av pekeskjermen.

• Samtalehistorikk

Trykk på [Samtale- logg].

Trykk på [Rep], [Utg. samtale] eller [Anrops-ID-logg].

Hvis du velger [Utg. samtale] eller [Anrops-ID-logg], velger du nummeret du vil ringe til, og deretter trykker du på [Bruk].

(Funksjonen for anroper-ID er ikke tilgjengelig for Finland)

• Adressebok

Trykk på [Adressebok].

Gjør ett av følgende:

• Velg nummeret du vil ringe til, og trykk deretter på [Bruk].
      • Trykk på image, og angi deretter den første bokstaven i navnet og trykk på [OK]. Trykk på navnet du vil ringe til. Hvis navnet har to numre, trykker du på nummeret du vil ha. Trykk på [Bruk].
  4. Trykk på [Alternativer] hvis du vil endre faksinnstillingene.
    Trykk på [OK] når du er ferdig.
  5. Trykk på [Start faks].
    • Hvis du bruker ADF-en, begynner maskinen å skanne og sende dokumentet.
    • Hvis du bruker skannerglassplaten og valgte [Sort-hvitt] i [Fargeinnstilling], begynner maskinen å skanne den første siden.

Gå til neste trinn.

• Hvis du bruker skannerglassplaten og valgte [Farge] i [Fargeinnstilling], vises det en melding på pekeskjermen om du vil sende en fargefaks.

Trykk på [Ja (fargefaks)] for å bekrefte. Maskinen begynner å ringe og sende dokumentet.

6. Gjør ett av følgende når pekeskjermen viser [Neste Side?]:
    • Trykk på [Nei] når du er ferdig med å skanne sider.Maskinen begynner å sende dokumentet.
    • Trykk [Ja] for å skanne en annen side. Legg neste side på skannerglassplaten, og trykk deretter [OK]. Maskinen begynner å skanne siden.
    Gjenta dette trinnet for hver tilleggsside.