Hjem > Faks > Talehandlinger og faksnumre > Lagre faksnumre > Endre eller slette navn eller numre i adresseboken

Endre eller slette navn eller numre i adresseboken

Beslektede modeller :MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Trykk på image (adressebok).
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil endre nummeret, trykker du på image eller image for å velge følgende:
      1. Velg [Endre]. Trykk på OK.
      2. Velg hurtigvalgnavnet der du vil endre nummeret. Trykk på OK.

Utfør følgende trinn:

1. Hvis du vil endre navnet, trykker du på image eller image for å velge [Navn], og trykker deretter på OK. Trykk på image, image, image eller image for å skrive inn navnet på nytt (opptil 16 tegn) via tastaturet på LCD-skjermen, og velg [OK]. Trykk på OK.
      2. Vil du endre faks- eller telefonnummeret, trykker du på image eller image for å velge [Faks/tlf], og deretter trykker du på OK. Trykk på image, image, image eller image for å skrive inn faks- eller telefonnummeret på nytt (opptil 20 tegn) via tastaturet på LCD-skjermen, og velg [OK]. Trykk på OK.

Trykk på image eller image for å velge [OK], og trykk deretter på OK.

• Hvis du vil slette nummeret, trykker du på image eller image for å velge [Slett]. Trykk på OK.

Utfør følgende trinn:

1. Trykk på image eller image for å velge hurtigvalgnavnet der du vil slette nummeret.
      2. Trykk på image eller image for å velge alternativet merket med hurtigvalgnavnet. Trykk på OK.
  3. Trykk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Trykk på image [Faks]>[Adressebok]>[Rediger].
  2. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på [Endre] for å redigere navnene eller faks- eller telefonnumrene.

Trykk image eller image for å vise nummeret du vil endre, og trykk deretter på det.

• Hvis du vil endre navnet, trykker du på [Navn]. Skriv inn det nye navnet (opptil 16 tegn) via pekeskjermen. Trykk på [OK].
      • Hvis du vil endre det første faks- eller telefonnummeret, trykker du på [Adresse 1]. Skriv inn det nye faks- eller telefonnummeret (opptil 20 sifre) med pekeskjermen. Trykk på [OK].
      • Hvis du vil endre det andre faks- eller telefonnummeret, trykker du på [Adresse 2]. Skriv inn det nye faks- eller telefonnummeret (opptil 20 sifre) med pekeskjermen. Trykk på [OK].

Trykk på [OK] for å fullføre.

image

For å endre et tegn, trykk på image eller image for å plassere markøren for å utheve tegnet som du vil endre, og trykk deretter på image. Skriv inn det nye tegnet.

• Hvis du vil slette numre, trykker du på image eller image for å vise [Slett], og trykker deretter på det.
      • Velg faks- eller telefonnumrene du vil slette ved å trykke på dem for å vise hakemerker, og trykk deretter på [OK].
  3. Trykk på image.