Hjem > Skann > Skanne med skanneknappen på Brother-maskinen > Webtjenester for skanning på nettverket ditt (Windows 7, Windows 8 og Windows 10) > Skanne med webtjenester fra Brother-maskinen (Windows 7, Windows 8 og Windows 10)

Skanne med webtjenester fra Brother-maskinen (Windows 7, Windows 8 og Windows 10)

Hvis du har installert driveren for skanning via webtjenester, kan du få tilgang til webtjenesters skannemeny på Brother-maskinens LCD-skjerm.
  • Enkelte tegn i meldingene som vises på LCD-skjermen kan bli erstattet med mellomrom hvis det er forskjellige språkinnstillinger i operativsystemet og på Brother-maskinen.

• Hvis LCD-skjermen viser en feilmelding om at det ikke er nok minne, velger du en mindre størrelse i innstillingen Papirstørrelse eller en lavere oppløsning i innstillingen Oppløsning (ppt).

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image (SCAN).
  3. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [WS-Scan]. Trykk på OK.
    2. Velg skannetypen du vil bruke. Trykk på OK.
    3. Velg datamaskinen du vil sende dataene til. Trykk på OK.
  4. Trykk på Mono Start eller Colour Start.
    Maskinen starter skanningen.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på [Skann]>[WS-Scan].
  3. Trykk på image eller image for å velge skannetypen du ønsker og trykk deretter på den.
  4. Trykk på image eller image for å vise datamaskinen der du vil sende data og trykk deretter på datamaskinnavnet.
  5. Trykk på [Start].
    Maskinen starter skanningen.