Hjem > Mobil / Web Connect > Brother Web Connect > Laste opp et dokument fra en ekstern minneenhet med Brother Web Connect

Laste opp et dokument fra en ekstern minneenhet med Brother Web Connect

Beslektede modeller :DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Dokumenter lagret på medier (slik som minnekort eller USB Flash-minne) som er koblet til maskinen, kan lastes opp direkte til en nettbasert tjeneste.
  • Opplastede dokumenter lagres i albumet From_BrotherDevice.
  • Støtte for USB Flash-minne er kun tilgjengelig for noen modeller.

Du finner informasjon om begrensninger, slik som størrelse eller hvor mange dokumenter som kan lastes opp, på nettstedet til den aktuelle tjenesten.

VIKTIG
IKKE ta ut minnekortet eller USB Flash-minnet mens Brother-maskinen bruker lagringsmediet. Ellers kan kortet, USB Flash-minnet eller dataene som er lagret på kortet, bli skadet.
image

(For Hong Kong, Taiwan og Korea)

Brother Web Connect støtter kun filnavn som er skrevet på engelsk. Filer som er navngitt på lokalt språk, kan ikke lastes opp.

1. Åpne dekselet til mediesporet.
  2. Sett inn et minnekort eller et USB Flash-minne i maskinen.
    LCD-skjermbildet endres automatisk.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Nett].
    Trykk på [Nett].
    image
    • Hvis informasjon om internett-tilkoblingen vises på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  4. Trykk på image eller image for å vise tjenesten som er vert for kontoen du vil laste opp til.

Trykk på navnet på tjenesten.

5. Trykk på image eller image for å vise kontonavnet, og trykk deretter på det.
  6. Hvis skjermbildet for inntasting av PIN-kode vises, taster du inn den firesifrede PIN-koden og trykker på [OK].
  7. Trykk på image eller image for å vise [Opplasting: Media].
    Trykk på [Opplasting: Media].
  8. Følg skjerminstruksjonene for å utføre denne handlingen.