Hjem > Skann > Skanne fra datamaskinen (Windows) > Skann ved å bruke ControlCenter4 i avansert modus (Windows) > Skanne til en Office-fil ved å bruke ControlCenter4 i avansert modus (Windows)

Skanne til en Office-fil ved å bruke ControlCenter4 i avansert modus (Windows)

Maskinen kan konvertere skannede data til en fil for Microsoft Word, Microsoft PowerPoint eller Microsoft Excel.
  • Velg Avansert modus som modusinnstillingen for ControlCenter4.
  • Hvis du vil bruke denne funksjonen, må datamaskinen være koblet til Internett.
  1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Klikk på image-ikonet (ControlCenter4) i oppgavelinjen og klikk deretter på Åpne.
  3. Klikk på Skann-kategorien.
    image
  4. Klikk på E-post eller Fil-knappen.
    Skanneinnstillinger-dialogboksen vises.
  5. Klikk på rullegardinlisten Filtype, og velg deretter Microsoft Office Word (*.docx), Microsoft Office PowerPoint (*.pptx) eller Microsoft Office Excel (*.xlsx).
  6. Endre skanneinnstillingene etter behov.
  7. Klikk på Skann-knappen.
    Hvis det vises en dialogboks angående Internett-forbindelsen, skal du lese informasjonen og klikke på OK.