Hjem > Faks > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Still inn faksdeteksjon

Still inn faksdeteksjon

Beslektede modeller :MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Hvis Faksdeteksjon er På: Maskinen mottar et faksanrop automatisk selv om du besvarer anropet. Når meldingen om at maskinen mottar en faks, vises på LCD-skjermen, eller når du hører "piping" i røret du bruker, skal du bare legge på røret. Maskinen vil ta hånd om resten.

Hvis Faksdeteksjon er Av: Hvis du er ved maskinen og besvarer et faksanrop ved å løfte av røret på telefonen, trykker du på startknappen og deretter på [Motta] for å motta faksen. Hvis du besvarte anropet på et biapparat eller en ekstern telefon, trykker du på *51.

image
  • Hvis denne funksjonen er satt til [], men maskinen likevel ikke kobler til et faksanrop når du løfter av telefonrøret på et biapparat eller en ekstern telefon, angir du aktiveringskoden for fjerntilgang *51.
  • Hvis du sender fakser fra en datamaskin på samme telefonlinje og maskinen fanger dem opp, angir du Faksdeteksjon til [Av].

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Trykk på Menu.
  2. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Faks]. Trykk på OK.
    2. Velg [Mottak oppsett]. Trykk på OK.
    3. Velg [Faksdeteksjon]. Trykk på OK.
    4. Velg [] (eller [Av]). Trykk på OK.
  3. Trykk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Trykk image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[Faksdeteksjon].
  2. Trykk på [] (eller [Av]).
  3. Trykk på image.