Skrive ut en bildeoversikt (miniatyrbilder) fra medier

Beslektede modeller :DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Skriv ut en bildeoversikt for å se miniatyrbilder av alle bildene på minnekortet eller USB Flash-minnet.

Støtte for USB Flash-minne er kun tilgjengelig for enkelte modeller (DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW).

image
  • Maskinen tildeler bildene numre (for eksempel nr. 1, nr. 2, nr. 3 osv.).

Maskinen gjenkjenner ikke andre numre eller filnavn som digitalkameraet eller datamaskinen har brukt til å identifisere bildene.

• Bare filnavn som inneholder 20 tegn eller færre, blir skrevet ut riktig på arket med bildeoversikten.
  • Filnavn kan ikke skrives ut korrekt hvis de inneholder ikke-alfanumeriske tegn, men ikke-alfanumeriske tegn påvirker ikke innstillingene for fotoutskrift.

DCP-J572DW

1. Åpne dekselet til mediesporet.
  2. Sett inn mediet i sporet.
  3. Trykk på image eller image for å velge [JPEG-utskrift]. Trykk på OK.
  4. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Indeksutskrift]. Trykk på OK.
    2. Velg [Skriv ut indeksark]. Trykk på OK.
  5. Hvis du vil endre utskriftsinnstillingene, trykker du på image eller image for å velge innstillingen du vil endre, og deretter trykker du på OK. Trykk på image eller image for å velge alternativet du vil ha, og trykk deretter på OK.
    Alternativ
    Beskrivelse
    Papirtype

Velg papirtype.

Papirstr.

Velg papirstørrelse.

6. Trykk på Colour Start.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Åpne dekselet til mediesporet.
  2. Sett inn minnekortet eller USB Flash-minnet i riktig spor.
  3. Trykk på [Foto]>[Indeksutskrift]>[Skriv ut indeksark].
  4. Hvis du vil endre utskriftsinnstillinger, trykk [Utskr.innst.].
    Når du er ferdig, trykk på [OK].
    Beskrivelse
    Papirtype

Velg papirtype.

Papirstr.

Velg papirstørrelse.

5. Trykk på [Start].