Slå minnelås på/av

Beslektede modeller :MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Diverse]>[Minnelås]>[Velg sikkerhet].
  2. Skriv inn det registrerte firesifrede passordet ved hjelp av tastaturet på pekeskjermen. Trykk på [OK].

Maskinen blir frakoblet, og pekeskjermen viser [Minnelås].

image

Slå av minnelås:

1. Trykk på [Lås opp].
    2. Skriv inn gjeldende firesifrede passord, og trykk deretter på [OK].

Hvis du skriver inn feil passord, viser pekeskjermen [Feil passord] og forblir frakoblet. Maskinen blir i sikker modus helt til riktig passord er angitt.