Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Sjekk Brother-maskinen > Overvåk maskinstatusen fra datamaskinen din (Mac)

Overvåk maskinstatusen fra datamaskinen din (Mac)

Brothers Status Monitor-verktøy er et konfigurerbart programvareverktøy for å overvåke statusen av en enhet og varsle deg umiddelbart ved en eventuell feil.
  1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen.
  2. Velg Skrivere og skannere, og velg deretter maskinen.
  3. Klikk på Valg og forbruksmateriell-knappen.
  4. Klikk på Verktøy-kategorien og klikk deretter på Åpne Skriververktøy-knappen.
    Status Monitor-skjermbildet vises.
    image
    Feilsøking
    Klikk på Feilsøking-knappen for å gå til Brother Solutions Center, der du finner Vanlige spørsmål og feilsøking-tips.
    Trenger du rekvisita?

Klikk på Trenger du rekvisita? hvis du vil ha mer informasjon om Brother originalrekvisita.

Oppdatere maskinens status
    For å se maskinens siste status mens Status Monitor-vinduet er åpent, klikker du image-ikonet. Hvis du vil angi intervallet for programvarens oppdatering av maskinens statusinformasjon, må du klikke på Brother Status Monitor-menyen og deretter velge Innstillinger.
    Feilikoner
    Ikon Beskrivelse
    image
    Lavt blekknivå.
    image
    Blekkassetten er nesten tom.
    image
    Det er problemer med blekkpatronen.