Kontrollere blekknivået

Et blekkvolumikon vises på maskinens LCD-skjerm, men du kan også bruke blekkmenyen til å vise et stort diagram som angir hvor mye blekk det er igjen i hver kassett.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Trykk på Menu.
  2. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Hovedoppsett]. Trykk på OK.
    2. Velg [Vedlikehold]. Trykk på OK.
    3. Velg [Blekknivå]. Trykk på OK.
      Blekknivået vises på LCD-skjermen.
    image
    • Når blekkassetten er nesten tom, eller hvis det er et problem med den, vises en av følgende ikoner.

image

Lavt blekknivå.

image

Blekkassetten er nesten tom.

image

Det er problemer med blekkpatronen.

• Vil du kontrollere eller skrive ut modellnumrene til blekkassettene, trykker du på Clear/Back for å gå tilbake til [Vedlikehold]-menyskjermen, og deretter velger du [Blekkassettmodell].

Trykk på OK, og følg instruksjonene på LCD-skjermen.

3. Trykk på Stop/Exit.
    image

Du kan også kontrollere blekknivået fra datamaskinen.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Trykk på image[Blekk]>[Blekknivå]. Blekknivået vises på pekeskjermen.
    image
    • Du kan også trykke på image[Innstill.]>[Vedlikehold]>[Blekknivå].
    • Når blekkassetten er nesten tom, eller hvis det er et problem med den, vises en av følgende ikoner.

image

Lavt blekknivå.

image

Blekkassetten er nesten tom.

image

Det er problemer med blekkpatronen.

• Vil du kontrollere eller skrive ut modellnumrene til blekkassettene, trykker du på image (tilbake) for å gå tilbake til [Blekk]-menyskjermen.

Trykk på [Blekkassettmodell], og følg instruksjonene på pekeskjermen.

2. Trykk på image.
    image

Du kan også kontrollere blekknivået fra datamaskinen.