Hjem > Nettverk > Støttede grunnleggende nettverksfunksjoner

Støttede grunnleggende nettverksfunksjoner

Utskriftsserveren støtter ulike funksjoner avhengig av operativsystemet. Bruk denne tabellen for å se hvilke nettverksfunksjoner og -tilkoblinger som støttes av hvert enkelt operativsystem.

Operativsystemer

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Windows Server 2008/2012/2012 R2/2016

macOS

Utskrift

Ja

Ja

Ja

Skanning

Ja

Ja

PC-faks-sende (Bare tilgjengelig for enkelte modeller) *1

Ja

Ja

PC-faks-mottak (Bare tilgjengelig for enkelte modeller) *1

Ja

BRAdmin Light *2

Ja

Ja

BRAdmin Professional *3

Ja

Ja

Fjernoppsett (Bare tilgjengelig for enkelte modeller) *1

Ja

Status Monitor

Ja

Ja

Veiviser for driverdistribusjon

Ja

Ja

*1
Ikke tilgjengelig for DCP-modeller.
*2
BRAdmin Light kan lastes ned fra siden for din modell på support.brother.com.
*3
BRAdmin Professional kan lastes ned fra siden for din modell på support.brother.com.