Hjem > Tillegg > Brother-numre

Brother-numre

VIKTIG

For teknisk støtte, må du ringe Brother kundeservice eller den lokale Brother-forhandleren.

Vanlige spørsmål

På Brother Solutions Center finner du all programvare og informasjon du trenger til maskinen. Last ned den siste programvaren og de siste verktøyene og les Vanlige spørsmål og feilsøking-tips for å finne ut mer om hvordan du får mest mulig ut av Brother-produktet ditt.

Klikk her for oppdateringer av Brother-drivere.

Kundeservice

Besøk global.brother/gw for kontaktinformasjonen til ditt lokale Brother-kontor.

Plasseringer av servicesentre

For servicesentre i Europa, kontakt det lokale Brother-kontoret. Kontaktinformasjon for europeiske kontor finnes på global.brother/gw hvor du kan velge landet ditt.

Internett-adresser
Brothers globale nettsted: global.brother/gw
For vanlige spørsmål (FAQs), produktstøtte, teknisk støtte og oppdatering av drivere og verktøy:
support.brother.com