Hjem > Sikkerhet > Nettverkssikkerhetsfunksjoner > Send en e-post på en sikker måte > Konfigurere sending av e-post med Internett-basert styring

Konfigurere sending av e-post med Internett-basert styring

Beslektede modeller :HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Vi anbefaler at du bruker Internett-basert styring til å konfigurere sikker sending av e-post med brukerpålitelighetskontroll, eller sending av e-post med SSL/TLS.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "http://maskinens IP-adresse/" i nettleserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

http://192.168.1.2

3. Intet passord kreves som standard. Skriv inn et passord hvis dette er innstilt og klikk deretter image.
  4. Klikk på Network (Nettverk)-kategorien.
  5. Klikk Protocol (Protokoll)-menyen i den venstre navigasjonslinjen.
  6. I feltet SMTP klikker du på Advanced Settings (Avanserte innstillinger) og kontrollerer at statusen til SMTP er Enabled (Aktivert).
  7. Konfigurer innstillingene for SMTP.
    • Bekreft at e-postinnstillingene er riktige etter konfigurasjonen ved å sende en testmelding.
    • Hvis du ikke vet innstillingene for SMTP-serveren, tar du kontakt med nettverksadministrator eller Internett-leverandøren.
  8. Når du er ferdig, klikker du på Submit (Send).
    Test Send E-mail Configuration (Test konfigurasjon for sending av e-post)-dialogboksen vises.
  9. Følg instruksjonene i dialogboksen hvis du vil teste gjeldende innstillinger.